VERKSTOVUR / Hósdagsverkstovur / 1.15 Lær at strikke smock

1.15 Lær at strikke smock

Tíð: Hósdag kl. 9.00-12.00
Stað: Heima hjá Birgit 2
Undirvísari: Nina Brandi DK
 
Denne workshop er for alle som kan strikke
 
På denne workshop bliver du introduceret til smock-teknikken.
Mange kender smock fra syning, men den kan også strikkes. Smock mønsteret bliver ekstra varmt, da mønsteret bliver trukket sammen og dermed danner små hulrum, som isolerer ekstra godt moed kulden. Desuden er smockmønsteret meget elastisk, det giver sig ved brug og derfor passer det barnet i længere tid end f.eks. glatstrikning.
 
Medbring:
Medbring et nøgle garn + pinde. Smock kan strikkes med alt slags garn, men vi synes, at det bliver ekstra flot i alpaca.
Hvis man ønsker at strikke en opskrift med smock, kan man købe vores strikkebog “Mormors Babyklassikere” eller “Mormors børneklassikere” på festivalen til 225,- DKK, hvor der er et helt babysæt med smockmønster.
   
 
Nina Brandi DK
 
Nina Brandi er ejeren af og designeren bag Mormor.nu, som producerer håndstrikket baby- og børnetøj lavet af danske bedstemødre og som netop har udgivet deres første strikkebog “Mormors Babyklassikere”.

Nina er 42 år. Hun er uddannet levnedsmiddelkandidat og har tidligere været udstationeret i både Afrika og Bolivia. På nuværende tidspunkt er hun bosiddende i Schweiz med sin mand og 2 piger.