VERKSTOVUR / Hósdagsverkstovur / 1.KV1 Vi hækler små tøjdyr

1.KV1 Vi hækler små tøjdyr

Tíð: Hósdag kl. 18.00 - 21.00
Stað: Heima hjá Elsu 20
Undirvísari: Aslaug Mørk Schmidt DK
 
Denne workshop er for alle og begyndere
 
På denne workshop kan man lære de basale teknikker, så man selv kan hækle et lille tøjdyr. Der arbejdes med magisk ring, usynlige indtagninger, udtagninger, at hækle rundt i spiral og farveskift.
 
Medbring:
Deltagerne skal selv medbringe hæklenål 2½ -3 og garn, der passer til nålen. Gerne bomuld 8/4 og i flere farver. Jeg har blandt andet mønster med til en lille søpapegøje og et lille får, så hvidt, sort og gråt vil måske være en god ide at medbringe.
Jeg medbringer fyld, perler og div. andre småting man vil kunne få brug for, som kan købes.

Jeg taler dansk og jeg forstår færøsk og engelsk

Se mere fra mig og mine kreativiteter på min blog “Strikkefåret”
http://aslaugmork.blogspot.dk/ eller
https://www.facebook.com/Strikkefaaret/
 


 

 

 

 
Aslaug Mørk Schmidt DK
 
Hej jeg hedder Aslaug og jeg er oprindeligt fra Færøerne, men har boet det meste af mit liv i Danmark. Jeg har stadig en del familie, der er bosiddende på Færøerne og det er altid dejligt at komme hjem til øerne og alt det, der hører med til det.

Håndarbejde har altid fyldt meget i mit liv på mange forskellige måder. Jeg har haft fingrene i rigtig mange forskellige kreative ting, materialer og metoder og jeg har aldrig været bange for at kaste mig ud i nye projekter. Det giver mig en stor tilfredsstillelse at lave ting med mine hænder og samtidigt nyder jeg den ro og fordybelse, som det kreative giver mig.

I 2012 startede jeg min blog ”Strikkefåret” som hovedsageligt er en håndarbejdsblog. Som navnet på bloggen antyder strikker jeg selvfølgelig, men i de sidste par år har hæklenålen også været en flittig ven.

Jeg bor i et naturskønt område med å og sø som nabo og jeg holder meget af naturen. Jeg har to store børn. Katrine på 25 og Andreas på 20. Jeg er gift med Jørgen, som jeg mødte da jeg var 16 år og vi har været sammen lige siden. Familien er også beriget med Chili, en lille ruhåret miniature gravhund.