VERKSTOVUR / Fríggjadagsverkstovur / 2.16 Slå op og luk af

2.16 Slå op og luk af

Tidspunkt: Fredag kl, 14.00-17.00
Lokale: hjemme hos Marjun 1
Underviser: Charlotte Kaae DK
 
Hvis man kan strikke, så er denne workshop for dig.
 
Der findes over 100 måder at slå op og lukke af på når du strikker. Der er opslag til rib, opslag til elastiske kanter, dekorative og meget andet, der er ligeledes aflukninger til rib, fast eller elastisk aflukning, dekorative aflukninger og så er der de syede aflukninger. 

Er du en sand strikkenørd, er det her en workshop for dig. 

Charlotte har allerede delt lidt af sin viden om opslag og aflukninger på hendes blog læs mere her https://knittingbykaae.blogspot.dk/2016/07/12-mader-at-sla-op-og-lukke-af-pa-i.html og se om denne workshop er noget for dig. Charlotte kender helt sikkert et opslag eller en aflukning du ikke har set før.
 
Medbring:
Garn op pinde der matcher
+ 1 ekstra sæt pinde
stoppenål
saks
Udvidet tekst til materialer

Deltagerne skal hjemme strikke 3 prøver. Slå ca 25 m op og strik 10 cm glat (ret på retsiden, vrang på vrangsiden INGEN kantmasker). Den ene prøve skal ikke lukkes af.
Derud over skal du have det garn med som du har strikket prøverne i + pinde, medbring gerne flere sæt. (de pinde du har strikket prøverne på, + et sæt der er en nummer tyndere og et nummer tykkere.

Det er en fordel at strikke sine prøver i tykt garn (ca 100 m på 50 g) og det er en fordel at garnet er lyst.
 
Undervisingen foregår på dansk/skandinavisk eller engelsk
 
 
Charlotte Kaae DK
 
Charlotte Kaae er en af Danmarks mest farverige strikdesignere. Hun er forfatter til 3 strikkebøger og et utal af strikkeopskrifter for magasiner, garnbrands og i eget brand under design navnet By Kaae Creative Knitting.
 
Som underviser lægger Charlotte vægt på den enkelte deltager og at kunne lære teknikker fra sig på mange måder, således at alle kan være med