VERKSTOVUR / Leygardagsverkstovur / 3.06 Vævestrik

3.06 Vævestrik

Tíð: Leygardag kl. 14.00 - 17.00
Stað: Heima hjá Elsu 20
Undirvísari: Aslaug Mørk Schmidt DK
 
Denne workshop er for alle der kan strikke.
 
Vævestrik er sjovt og vanedannende. Vævestrik er en simpel strikketeknik, men ved hjælp af denne teknik kan man strikke flotte flerfarvede mønstre, som ser komplicerede ud – men det er det slet ikke. Kan man strikke ret og vrang kan man være med. Der strikkes kun med en farve af gangen.
 
Medbring:
Deltagerne skal selv medbringe strikkepinde og garn der passer til pindestørrelsen i mindst to forskellige farver (lys/mørk)

Jeg taler dansk og jeg forstår færøsk og engelsk
 
Se mere fra mig og mine kreativiteter på min blog “Strikkefåret”

http://aslaugmork.blogspot.dk/ eller
https://www.facebook.com/Strikkefaaret/
 
   
Aslaug Mørk Schmidt DK
 
Hej jeg hedder Aslaug og jeg er oprindeligt fra Færøerne, men har boet det meste af mit liv i Danmark. Jeg har stadig en del familie, der er bosiddende på Færøerne og det er altid dejligt at komme hjem til øerne og alt det, der hører med til det.

Håndarbejde har altid fyldt meget i mit liv på mange forskellige måder. Jeg har haft fingrene i rigtig mange forskellige kreative ting, materialer og metoder og jeg har aldrig været bange for at kaste mig ud i nye projekter. Det giver mig en stor tilfredsstillelse at lave ting med mine hænder og samtidigt nyder jeg den ro og fordybelse, som det kreative giver mig.

I 2012 startede jeg min blog ”Strikkefåret” som hovedsageligt er en håndarbejdsblog. Som navnet på bloggen antyder strikker jeg selvfølgelig, men i de sidste par år har hæklenålen også været en flittig ven.

Jeg bor i et naturskønt område med å og sø som nabo og jeg holder meget af naturen. Jeg har to store børn. Katrine på 25 og Andreas på 20. Jeg er gift med Jørgen, som jeg mødte da jeg var 16 år og vi har været sammen lige siden. Familien er også beriget med Chili, en lille ruhåret miniature gravhund.