/ Fríggjadagsverkstovur / 2.02 Dobbeltstrik med forskelligt mönster på de to sider

2.02 Dobbeltstrik med forskelligt mönster på de to sider

Tíð: Fríggjadag kl. 14.00 - 17.00
Stað: heima hjá Daisy Erningsdóttir 6
Undirvísari: Anna Maria Nielsen DK
 
På denne workshop skal vi strikke dobbeltstrik, men med forskelligt mønster på de to sider. Der gennemgås hvordan man konstruerer et diagram til at strikke efter og der strikkes mindre prøver i teknikken. Vi vil også kigge på forskellige typer opslagning og kantmasker, der kan anvendes til teknikken. En workshop for strikkere, der er fascineret af strik som teknik!
 
Niveau:
Workshoppen er tilrettelagt for viderekommende
 
Medbring:
Ternet papir, blyant, farveblyanter, lineal, markører, et lyst og et mørkt garn i sammen kvalitet, strømpepinde eller rundpind, der passer til garnet. 
Der må påregnes et mindre beløb for kopier

Sprog:
Dersommder er engelsk talende på mine workshops taler jeg EN med dem.

Jeg taler desuden “blandinavisk” og har holdt kurser og workshops både i Norge og Sverige.
 
   
 
 
Anne Marie Nielsen DK
 
Anne Marie Nielsen er uddannet tekstillærer og cand. pæd. i materiel kultur og har desuden uddannelse fra Aarhus Kunstakademi. Oprindeligt havde hun vævning som hovedfelt og arbejdede i en årrække i et væveprojekt i Tanzania. Siden blev væven udskiftet med strikkepinde, spinderok og farvegryder.

I dag er Anne Marie tilknyttet frilandsmuseet Den Fynske Landsby i Odense som museumsformidler og hun underviser desuden på kurser og workshops på blandt andet Nordatlantens Brygge i København, Kulturmaskinen i Odense og Hørvævsmuseet på Krengerup.
 
Hun har undervist på en lang række strikkefestivaler blandt andet på Fanø, i Sydslesvig, på Færøerne og i Norge.