/ Lørdagsworkshops / 3.06 At spinde uld på tyrkisk/recycling af avfaldstråd

3.06 At spinde uld på tyrkisk/recycling af avfaldstråd

Tid: Lørdag kl. 14.00 - 17.00
Lokale: Hjemme hos 
Underviser: Hafdís Bjarnadóttir ÍS
 
At spinde på en håndten er avslappende, og det giver glæde at lave sit eget garn. På workshoppen spinder vi vores egne garn af islandsk uld, og i bland kan vi bruge rester af vores eget garn hjemmefra.
 
Niveau: Alle
 
Medbring:
Medbring gerne garn som du ikke vil bruge selv, byt med andre deltagere for at lave noget helt nyt ud af gammelt materiale.
30kr for yderligere materiale.
 
Sprog:
Dansk (også mulighed at snakke engelsk hvis mange i salen ikke forstår dansk. Eller Islandsk. Eller en blandning af dansk og islandsk, efter behag).
 
   
 
Hafdís Bjarnadóttir ÍS 
 
Hun har uddannet sig i forskelligt håndarbejde hos Heimilisiðnaðarfélag Íslands og er meget interresseret i gammelt islandskt håndværk. Hafdis har brugt håndarbejde i sine kompositionsværker og bl.a. oversæt strikkeopskrift til musik for synfoniorkester.

Hafdís Bjarnadóttir er en elektisk guitarist og componist med baggrund i rock, jazz og compositionsmusik.

Yderlige information kan findes på hjemmesiden www.hafdisbjarnadottir.com.

Jeg bor i et naturskønt område med å og sø som nabo og jeg holder meget af naturen. Jeg har to store børn. Katrine på 25 og Andreas på 20. Jeg er gift med Jørgen, som jeg mødte da jeg var 16 år og vi har været sammen lige siden. Familien er også beriget med Chili, en lille ruhåret miniature gravhund.