NYHED / Glædelig Jul og Godt Nytår

Glædelig Jul og Godt Nytår

 
Nu er vi så tæt på Jul at strikkepindene nok ikke klirrer særlig med julegaver mere. Nok er det hellere nogle aflukninger, der skal overstås, så julegaven kan pakkes ind, mens den særlige juleduft af bagning fylder hjemmet.
 
Juletilbud
Er der nogen, der stadig mangler nogle julegaver, så er der stadig mulighed for at benytte sig af vores juletilbud fra Bindifestivalinum (Strikkefestivalen). Dette kan man gøre på vores hjemmeside eller ringe direkte til os +298 227 036
Juletilbudet gælder til den 4. Jan. 2018.

Gavekort
Man kan købe gavekort helt frem til Strikkefestivalens start, i april 2018. Dét er en god mulighed, hvis man vil sende en særlig hilsen, en værtindegave eller til en fødselsdagsgave.
Hvis der er ønske om det, kan vi også sende gavekortet direkte til vedkommende.

Workshops
Omkring årsskifte kan man se hvilke workshops der vil være på Strikkefestivalen. Dette vil blive annonceret på hjemmesiden, under workshops, hvor du kan vælge mellem tors.- fre.- og lørdags workshops. Har du allerede købt workshops, kan du vælge hvilke workshops du vil på, direkte på hjemmesiden, fra den 15. Jan. 2018, ved at oplyse dit bestillingsnummer.

Hvordan køber jeg?
På www.bindifestival.com , under priser, kan du finde alle priser og lave et køb. Du kan også sende os en mail eller ringe til os.

Med en Bindifestival hilsen ønsker vi jer alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

På vegne af Bindifestivalin í Fuglafirði
Steintóra og Sólgerð