NYHED / Markedsplads på Strikkefestivalen

Markedsplads på Strikkefestivalen

 
Markedsplads på Strikkefestivalen

Udover designervarer og garn, så vil der være meget andet spændende du kan købe. Der vil også være modeshow alle dagene kl. 15, på markedspladsen.
 
Markedspladsen er åbent for offentligheden.

Også vil der være café, hvor du kan købe god kaffe og nogen til den søde tand.

Markedspladsen er åben tors- og fredag kl. 11-18 og lørdag kl. 11-20.
--------------
Bindidrunnurin har nu rejst rundt i landet i flere måneder. Den er nu blevet flere meter lang og har været igennem mange hænder, som alle har sar sit særlige præg på den. Bindidrunnurin bliver vist frem på Strikkefestivalen og det er Kristina Joensen, der vil sætte sit kunstnerlige præg på Bindidrunnin. Vi er meget spændte på at se resultatet på dette.
--------------
Torsdag aften, den 19. april kl. 22, vil der være Natkirke i Fuglafjarðar kirke. Presten, Marjun Lómaklett, holder andagten. Det er en god mulighed for at sætte dagens oplevelser i en anden dybde og medvirke til at gå en ny dag i møde med åbent sind – både til fornøjelse og alvor.
-------------
Fredag aften, den 20. april kl. 20, vil der være LIVEmusik, et let måltid og en kop kaffe/te til Strikkefestivalkagen, i Mentanarhúsinum (kulturhuset). Vi lægger også op til at du kan tage strikkepindene med.
Det endelige program vil blive afsløret senere. Men vi kan afsløre at der bl.a. vil være guitarspil fra Alvi Joensen og Hafdís Bjarnadóttir. Der vil også være sang og oplæsning. Arrangementet slutter kl. 24.
Billetter til LIVEmusik kan købes på hjemmesiden eller ved at ringe +298 227 036
-------------
Armbånd kan stadig købes på hjemmesiden og ved at ringe +298 227 036.
Fristen at få armbånd tilsendt med post udløber den 19. marts. Dvs. at der skal være bestilt og betalt, inden 19. marts.
-------------
Vi vil også huske dem, der har købt workshop, på at give os besked på hvilke workshops de ønske at deltage i.

Med bedste strikkehilsner
Sólgerð og Steintóra