NYHED / Nyhedsbrev november

Nyhedsbrev november

 
DK
 
Bindifestivalurin
 
Nyhedsbrev november
 
Nu nærmer tiden sig til at salget af armbånd og workshops går i gang. Sandsynligvis sidst i denne måned. Strikkefestivalen 2018 byder på et spændende og bredt program, fra de kvidrende morgenfugle vågner til natteduggen har lagt sig.

Vær opmærksom på, at denne gang kan man købe festivalarmbånd, med eller uden frokost. Igen i år kan man udnytte sig af vores juletilbud, eller man kan købe et gavekort indeholdende det beløb du ønsker.

Der er meget at glæde sig til. Strikkefestivalen 2018 indeholder et bredt udvalg af workshops, og også nogle lidt anderledes workshops. Alt fra dobbeltstrikning, hækling, broderi, vævning, uldbearbejdning, naturfarvning, genbrugs workshops, idéudviklings workshop, drama-workshop og meget mere. – Du har mulighed for at prøve dig indenfor mange områder. De enkelte workshops bliver beskrevet nærmere senere, på vores hjemmeside.

Sammen med vores hjemlige undervisere kommer der også undervisere fra Norge, Island og Danmark.

Der er også nogle spændende navne, der kommer og holder foredrag. Mere om dette i de kommende nyhedsbreve.

Vi arbejder også på at holde en længere hyggestund fredag aften, hvor der vil være forskellige musikindslag og andre interessante indslag. Arrangementet starter kl. 20 og slutter kl. 24. Vi opfordrer til at du har dine strikkepinde med, og der vil også være noget for den lille sult.

Bindidrunnurin er blevet godt modtaget og har været en rundtur i Klaksvik. Den rejse er slut nu og fortsætter den sin rejse rundt i Skálafjørðin. Der har været vist interesse for at få Bindidrunnin på besøg, så hvis man skulle have interesse for dette, og er bosiddende på Færøerne, så giv os endelig besked.

Bedste hilsner fra Bindifestivalinum
På vegne af arrangørerne
Steintóra og Sólgerð